Companii

Belgienii de la WDP au investit 7 mil. euro într-un spaţiu lângă Ploieşti, unde suedezii de la Rosti au făcut o fabrică de mase plastice

Belgienii de la WDP au investit 7 mil. euro într-un...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

02.11.2021, 18:20 374

♦ Rosti a anunţat la finalul anului 2020 că vrea să-şi extindă capacitatea de producţie din România, prin construcţia unei noi facilităţi de producţie, pe lângă cea deţinută deja, în Ploieşti West Park.

Dezvoltatorul belgian WDP a investit 7 milioane de euro în spaţiul industrial de 11.000 de metri pătraţi pe care l-a construit pentru suedezii de la Rosti, care produc mase plastice. Clădirea se află în localitatea Păuleşti de lângă Ploieşti şi a fost dată în folosinţă în trimestrul al doilea din 2021, potrivit celui mai recent raport financiar al grupului WDP.

Grupul suedez Rosti a folosit spaţiul pentru amenajarea unei noi fabrici de mase plastice prin injecţie pentru industria auto. Rosti a anunţat la finalul anului 2020 că vrea să-şi extindă capacitatea de producţie din România, prin construcţia unei noi facilităţi de producţie, pe lângă cea deţinută deja, în Ploieşti West Park.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO