Companii

BAT investeşte 100 de milioane de euro în fabrica de ţigarete de la Ploieşti

Gemma Webb, director general al British American Tobacco

Gemma Webb, director general al British American Tobacco

Autor: Florin Casota

16.11.2016, 00:05 990
British American Tobacco Ro­mania, cel mai important jucător din industria tutunului din Ro­mânia şi una dintre primele zece com­panii din economia locală, cu afaceri de 1,65 mld. euro anul trecut, va investi 100 de milioane de euro în fabrica pe care o deţine în Ploieşti. Investiţia, care se va derula pe o perioadă de cinci ani, va crea 100 de noi locuri de muncă.

„România este un mediu favorabil investi­ţiilor, cu oameni bine pre­gătiţi şi cea mai mare creş­tere eco­nomică din Uniunea Euro­peană în 2016, creştere la care suntem mândri că am putut con­tribui şi noi. Drept urmare, dorim să continuăm im­pac­tul pozitiv pe care îl avem în economia locală prin angajamentul nostru pe termen lung, inclusiv în securizarea celor peste 2.000 de locuri de muncă din în­treaga ţară şi crearea altora în următorii ani”, a declarat Gem­ma Webb, director ge­neral al British Ame­rican Tobacco.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO