Companii

Bani pentru serviciile medicale nedecontate in 2002

13.02.2003, 00:00 18

Sumele pentru serviciile medicale acodate si ramase nedecontate pana la finele anului 2002 vor fi luate in considerare la incheierea contractelor pentru 2003 intre casele de asigurari de sanatate si spitale, conform unei hotarari de guvern publicate in Monitorul Oficial.
Sumele reprezinta platile pe care spitalele trebuie sa le faca catre furnizorii de bunuri si servicii, precum si contravaloarea medicamentelor si/sau materialelor sanitare acordate prin programele nationale de sanatate si ramaase nedecontate la sfarsitul lui 2002.
Banii vor fi evidentiati distinct in actele aditionale laa contractele pentru servicii medicale incheiate intre casele de asigurari si spitale cu valabilitate in 2003.
Hotararea precizeaza ca sumele se vor aloca in conditii justificate, in raport cu indicatorii fizici si de eficienta realizati de fiecare spital.
Sumele ramase neutilizate in socpurile sus-mentionate, in 2002, pot fi alocate pentru suplimentarea celor prevazute pentru 2003 la plata serviciilor medicale si medicamentelor.



 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO