Companii

Azerii de la Socar deschid două benzinării în Ialomiţa şi Brăila şi ajung la 63 de staţii de carburanţi în România. Compania a investit peste 64 mil. euro în zece ani de prezenţă pe piaţa locală

Azerii de la Socar deschid două benzinării în...

Autor: Cristina Bellu

19.03.2021, 14:11 620

Socar Petroleum, compania petrolieră de stat a Azerbaidjanului, a deschis două benzinării în judeţele Ialomiţa şi Brăila, reţeaua operatorului ajungând în prezent la 63 de staţii de carburanţi pe plan local.

Cele două benzinării sunt situate pe şoseaua Bucuresti - Constanta, nr 14 (DN 2A), oraşul Slobozia şi pe DN 22B km 4 +200 între Brăila şi Galaţi.

“Clienţii pot beneficia de serviciile de achiziţie roviniete si peaj (trecere pod Feteşti), terminal de plăţi facturi, utilităţi, reîncărcări cartele telefonice”, menţionează un comunicat al com­paniei.

Reţeaua de staţii de alimentare Socar din România aco­peră 25 de judeţe, prin­tre care Botoşani, Suceava, Neamţ, Iaşi, Bihor, Bistriţa, Buzău, Bacău, Vrancea, Timiş, Ilfov, Cluj, Vâlcea, Arad, Hunedoara, Sibiu, Argeş, Bucureşti, Braşov, Damboviţa, Satu-Mare, Dolj, Brăila, Gorj şi Ialomiţa.

Socar a derulat in­vestiţii de peste 64 de milioane de euro de la venirea pe piaţa lo­cală, în 2011, şi a creat aproximativ 725 de locuri de muncă.

Compania petrolieră de stat a Azerbaidjanului are activităţi în mai multe sectoare, printre care explorarea câmpurilor de gaze şi petrol, producţia, procesarea şi transportul de petrol, gaze şi condensat.

De asemenea, societatea comercializează produse petroliere şi petrochimice atât în ţară, cât şi pe pieţe internaţionale. În România, Socar este unul dintre cele mai mari businessuri din industria petrolieră.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO