Companii

Avocatul Dragoş Radu: Ritmul în care are loc o tranzacţie a scăzut drastic

Dragoş Radu, coor­donator al firmei Radu & Aso­ciaţii, entitate afiliată EY

Dragoş Radu, coor­donator al firmei Radu & Aso­ciaţii, entitate afiliată EY

Autor: Andrei Cîrchelan

23.10.2014, 00:06 152
Firmele de avocatură de business va trebui să vină cu ceva în plus faţă de ser­viciile juridice, un mix de avocatură şi consultanţă care să le diferenţieze în ochii clienţilor, având în vedere con­cu­renţa acerbă din piaţă, a declarat pentru ZF avocatul Dragoş Radu, coor­donator al firmei Radu & Aso­ciaţii, entitate afiliată EY.
 
„Se va tinde către integrarea ser­vi­ciilor profesionale în echipe multi­dis­ciplinare, care acţionează în mod omo­gen, echipe specializate pe industrii. Din aceste echipe vor face parte atât avo­caţi, cât şi alţi specialişti din taxe, con­sultanţă strategică, finan­ţare cor­po­rativă, etc., iar numitorul lor co­mun va fi cunoaşterea profundă a unei anume industrii“, spune Radu, 42 de ani, avocatul care a venit în urmă cu doi ani la conducerea fostei firme Platis Bazilescu.
 
Declaraţia vine într-un context în care piaţa avocaturii de business re­sim­te după şase ani de criză eco­no­mică scăderea activităţii de business, iar principala armă între firmele de avo­catură a devenit reglarea ono­ra­riilor.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO