Companii

Avocaţii NNDKP au asistat Medicover în legătură cu achiziţia spitalului Polaris Medical din Cluj-Napoca

Avocaţii NNDKP au asistat Medicover în legătură cu...

Autor: Roxana Rosu

27.01.2022, 14:30 103

Firma de avocatură NNDKP a asistat Medicover, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii medicale private din România, în tranzacţia prin care compania a achiziţionat spitalul Polaris Medical din Cluj-Napoca de la familia Socea.

În urma tranzacţiei, Medicover va deţine pachetul majoritar din acţiunile Polaris Medical şi îşi va extinde prezenţa în zona de nord-vest a ţării, cât şi expertiza în servicii medicale integrate.

Medicover va investi peste 8 milioane de euro pentru a reconfigura spitalul Polaris într-un spital multidisciplinar destinat diagnosticului şi tratamentului pacienţilor cu afecţiuni acute. Dr. Ovidiu Gogu Cacuci, fondatorul Spitalului Pelican Oradea, preluat de Medicover în 2018, va fi partener în proiect.

NNDKP a acordat consultanţă juridică şi a fost implicată în toate etapele proiectului, inclusiv în procesul de due diligence, în pregătirea şi negocierea documentaţiei contractuale, dar şi în legătură cu alte aspecte relevante în contextul achiziţiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO