Companii

Avocata Mona Muşat a investit 2,5 mil. € într-o şcoală privată

Mona Muşat, nr. 2 în ierarhia casei de avocatură înfiinţată de tatăl ei

Mona Muşat, nr. 2 în ierarhia casei de avocatură înfiinţată de tatăl ei

Autor: Andrei Cîrchelan

19.01.2014, 21:07 4451

Avocata Mona Muşat, numărul doi într-una dintre cele mai puternice firme din piaţa locală a avocaturii de business, Muşat & Asociaţii, a investit peste 2,5 mil. euro în construcţia unei şcoli private în zona Băneasa.

„Şcoala Aletheea este o şcoală privată care urmează programa naţională românească. Capacitatea maximă a şcolii este de 300 de copii. În prezent, echipa de profesori este formată din 30 de cadre didactice (învăţători şi profesori) şi personal administrativ“, a spus  Mona Muşat, una dintre fiicele cunoscutului avocat Gheorghe Muşat. Şcoala urmează să fie lansată în toamnă, odată cu începerea anului şcolar 2014 -2015. Banii investiţi în proiect au provenit în mică măsură din finanţare bancară, restul fiind acoperit din surse proprii.

În prezent, România are 3,2 milioane de elevi, iar aproape 2,5% din aceştia sunt înscrişi la cele 391 de instituţii de învăţământ privat, potrivit calculelor ZF pe baza datelor INS. Şcolile private formează un business anual de peste jumătate de miliard de euro.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 20.01.2014

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO