Companii

Autotehnorom, un constructor din Suceava deţinut de familia Rîpan, a angajat 76 de oameni în 2020 şi şi-a majorat businessul cu 17%

Autotehnorom se ocupă cu lucrări de terasamente, producerea şi aşternerea mixturilor asfaltice, aşternerea betoanelor rutiere şi altele.

Autotehnorom se ocupă cu lucrări de terasamente, producerea şi aşternerea mixturilor asfaltice, aşternerea betoanelor rutiere şi altele.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

28.07.2021, 17:00 683

♦ Autotehnorom are în total încheiate 60 de contracte de achiziţii publice, cu o valoare de 725 de milioane de lei. Cele mai valoroase datează de anul trecut şi au fost încheiate cu CNAIR şi cu Consiliul Judeţean Suceava.

Autotehnorom, o companie de con­struc­ţii din Suceava deţinută de familia Rîpan, a ajuns la afaceri de 122 mil. lei în 2020 după o creştere de 17% com­parativ cu anul prece­dent, arată datele dis­ponibile pe site-ul Ministerului de Finanţe. Şi nu­mărul de an­gajaţi s-a majorat, de la 175 în 2019, compania ajungând să numere 251 de salariaţi la finalul anului tre­cut. Profitul a scăzut însă cu 45%, situân­du-se la 4,5 milioane de lei.

Reprezentanţii companiei nu au răspuns solicitării ZF referitoare la evoluţia busi­nessu­lui în 2020 şi la proiectele în care este implicată.

Autotehnorom este deţinută în pro­por­ţii egale de Ion Vasile Rîpan şi firma Opera­tional Autoleasing, deţinută, la rân­dul ei, de Ion Vasile Rîpan şi Liliana Rita Rîpan, potri­vit informaţiilor disponibile pe platforma de analiză a companiilor Confidas.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO