LIVE: Acum la ZF Tech Day: Cum se dezvoltă comunitatea din jurul viitorului parc ştiinţific şi tehnologic din Măgurele? Urmăriţi o discuţie cu Mădălin Ioniţă, Director Executiv, Asociaţia „Măgurele Science Park”
Companii

Austriecii de la Rosendahl Satu Mareau investit 4,8 mil. euro în dezvoltarea fabricii de construcţii metalice. „Clienţii noştri au fost mai precauţi în luarea deciziilor, ceea ce a dus la întârzieri în noi proiecte de investiţii.“

Compania Rosendahl Nextrom, fi­lia­la locală a Rosendahl Nextrom GmbH Austria, parte a grupului aus­triac Knill Gruppe, a investit în ultimii trei ani 4,8 mil. euro pentru creşterea şi mo­dernizarea fabricii de construcţii me­talice din Satu Mare. Compania este spe­cializată în  fabricarea de construcţii meta­lice, cablarea dulapurilor de co­mandă, asamblare mecanică şi electrică, testarea maşinilor complete. „În primă­va­ra anului 2018 am pus piatra de te­melie pentru o hală nouă, în vederea extin­derii capacităţii de producţie, şi o clă­dire nouă de birouri, pe care le-am inau­gurat în primavara anului 2019. Pe par­cursul anului 2020, am continuat îmbu­nătăţirea condiţiilor de muncă pen­tru colegii care îşi desfăşoară activitatea în hala veche de producţie.

Investiţia în anul 2020 s-a ridicat la aproximativ 300.000 de euro“, au declarat pentru ZF Transilvania oficialii compania Rosendahl Nextrom.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

Companii - care are si subcategorii
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.