Companii

Aurelian Marin, Paradis Tours: Am avut o scădere de 35% a vânzărilor, însă am generat în continuare nu număr mare de rezervări, am trimis 120.000 de turişti în vacanţe la mare

Aurelian Marin, Paradis Tours: Am avut o scădere de 35%...

Autor: Miruna Diaconu

21.04.2021, 20:15 165

Agenţia de turism a intrat în 2019 şi în piata hotelieră, iar la începutul pandemiei opera două hoteluri de pe litoral, însă în prezent Paradis Torus are în administrare şase hoteluri.

Aurelian Marin, manager general al Paradis Tours, spune că pandemia a avut impact semnificativ asupra businessului pe care îl administrează. Agenţia de turism a avut anul trecut o scădere a veni­turilor de 35% faţă de nivelul înregistrat în 2019.

„Din păcate, pan­demia ne-a afec­tat într-o mă­su­ră consi­dera­bilă vânzările, res­pec­tiv, am avut o scă-dere de 25% a vân­ză­ri­lor com­pa­rativ cu 2019, astfel că a fost afectată şi profi­tabilitatea. Mai im­portant este că am generat în cotninuare un nu­măr mare de rezervări şi în anul 2020, respectiv peste 120.000 de turişti şi-au făcut vacanţele la mare prin intermediul Paradis Vacanţe de Vis“, spune pentru ZF Aurelian Marin, manager general al Paradis Tours.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO