Companii

Auchan şi OMV Petrom au deschis 100 de magazine MyAuchan în staţiile Petrom şi vor ajunge la 125 de unităţi până la finele anului

Auchan şi OMV Petrom au deschis 100 de magazine MyAuchan...

Autor: Roxana Rosu

22.11.2021, 15:05 207

Retailerul Francez Auchan continuă parteneriatul cu OMV Petrom şi extinde reţeaua MyAuchan din staţiile Petrom, care va ajunge la 125 de magazine până la finele anului, faţă de 100 de unităţi în noiembrie.

În primele unsprezece luni ale acestui an au fost amenajate în staţiile Petrom 75 de magazine MyAuchan, la care se adaugă cele 25 de magazine inaugurate în 2020.  

„Ne dorim să accelerăm procesul de modernizare a staţiilor Petrom şi să îl finalizăm cu şase luni mai devreme decât am stabilit iniţial. Venim în întâmpinarea clienţilor noştri cu o ofertă diversificată de produse, de la un mix de soluţii pentru alimentarea autovehiculelor până la bunuri alimentare şi servicii.”, spune Radu Căprău, membru al Directoratului responsabil OMV Petrom pentru activitatea Downstream Oil.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO