Companii

Auchan a deschis restaurant la parterul magazinului Bucur Obor, în locul unde a funcţionat McDonald’s. Retailerul francez a început lucrările de amenajare a spaţiului acum circa doi ani şi a investit în proiect 1 mil. euro

Retaile­rul francez Auchan a început lucrările de ame­najare a spaţiului acum circa doi ani, iar acum a deschis

Retaile­rul francez Auchan a început lucrările de ame­najare a spaţiului acum circa doi ani, iar acum a deschis

Autor: Cristina Roşca

14.05.2021, 14:00 385

Grupul Auchan, cunoscut în spe­cial pentru magazinele sale cu acelaşi nu­me, a deschis un restaurant la par­te­rul complexului comercial Bucur Obor, în spaţiul unde până în 2016, timp de aproape două decenii, a func­ţionat un local McDonald’s. Retaile­rul francez a început lucrările de ame­najare a spaţiului acum circa doi ani, iar acum a deschis.

Acesta este al doilea proiect al Auchan în cadrul Bucur Obor după ce în noiembrie 2019 a deschis la sub­solul centrului comercial un super­market de circa 2.300 mp.

Acest precursor al centrelor co­mer­ciale şi mallurilor moderne, Bu­cur Obor, deschis în 1975, găzdu­ieşte magazine de electro-IT, dro­gherii şi farmacii, însă nu avea până la Auchan o ancoră de food.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO