Companii

Ce-au avut şi ce-au pierdut. Executivii din construcţii regretă pierderea întâlnirilor faţă în faţă din cauza Covid-19, dar se bucură de accelerarea digitalizării şi de impulsionarea comerţului online sau de extinderea spaţiilor de depozitare

Autor: Alina-Elena Vasiliu

15.10.2020, 17:20 205

Ziarul Financiar a întrebat zece companii din domeniul construcţiilor care sunt pierderile şi care sunt câştigurile de pe urma crizei Covid-19. Răspunsurile lor reflectă, practic, modul în care fiecare a ştiut să se adapteze.

Întâlnirile faţă în faţă, încrederea în autorităţi, deplasările – sunt printre lucrurile a căror pierdere o regretă cel mai mult antreprenorii şi executivii din construcţii, în ultima jumătate de an, de când coronavirusul a schimbat complet modul în care se face business în România şi în lume.

De cealaltă parte, criza generată de Covid-19 le-a arătat companiilor că pot fi flexibile, adaptabile, că pot economisi timp prin organizarea întâlnirilor şi a şedinţelor online. În plus, a accelerat digitalizarea, aflată de multă vreme pe lista de lucruri de făcut, şi a impulsionat extinderea spaţiilor de depozitare, odată cu avântul comerţului online.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO