Companii

Artmark merge cu licitaţiile în online: „Urmează o licitaţie de 121 de ceasuri de mână care ajung la o valoare de peste 2 mil. de euro“

Alina Panico este PR manager în cadrul casei de licitaţii Artmark.

Alina Panico este PR manager în cadrul casei de licitaţii Artmark.

Autor: Alexandra Cepăreanu

15.05.2020, 08:45 518

Casa de licitaţii Artmark a organizat şase licitaţii online care au avut ca rezultat vânzări totale de 2,5 mil. euro. În cadrul celor şase licitaţii online au participat circa 1.500 de persoane.

Casa de licitaţii Artmark a organizat în cele două luni de stare de urgenţă şase licitaţii online, a căror valoare totală ajunge la aproximativ 2,5 milioane de euro, şi continuă să-şi crească activitatea din mediul digital prin organizarea unei licitaţii de ceasuri de mână de colecţie.

„Peste 120 de ceasuri de mână produse între 1950 şi 2019, majoritatea ediţii limitate, totalizând la preţuri de pro­du­că­tor ori de listă o valoare de peste 2 mil. euro vor fi scoase la licitaţie peste câteva zile“, a spus pentru ZF Alina Panico, PR manager la Artmark.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO