Companii

Armata de project-manageri a Vitalis Consulting lucrează la peste 30 de proiecte în real-estate: „Am avut creşteri pe toate segmentele. Motoarele pentru noi sunt piaţa de birouri, retailul şi hotelăria“

Armata de project-manageri a Vitalis Consulting lucrează...

Autor: Cristina Roşca

31.03.2017, 00:06 1234

Piaţa imobiliară, cu toate segmentele sale, s-a dezmorţit în ultimii ani când dezvol­ta­torii au început să parieze pe apetitul ro­mânilor pentru shopping, pentru o casă no­uă, pe interesul turiştilor străini pentru România, dar şi pe raliul investitorilor pentru birouri noi pentru salariaţi.

Efectele s-au văzut, astfel că în 2016 compania de con­sultanţă şi project manage­ment Vitalis Consulting a avut cel mai bun an din cei 11 de istorie. Şi planurile de creştere nu se opresc aici.

„Anul 2016 a fost per ansamblu cel mai bun an de după criză, iar ca cifră de afaceri a fost cel mai bun de până acum. Noi am ob­ţinut în 2016 o cifră de afaceri de 2,5 mil. euro. Totuşi, ne aşteptăm ca şi în acest an tren­dul ascendent să continue, motiv pentru care ne-am bugetat un nou avans de 15-20%“, povesteşte pentru Business Ma­ga­zin (www.bmag.ro) Florin Popa, antre­pre­norul care în 2006 punea bazele companiei de pro­ject management şi consultanţă în con­strucţii Vitalis Consulting. El pornea la drum cu un prieten care îi este şi astăzi asociat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO