Companii

Ariston Thermo România deschide un showroom la Cluj-Napoca, în condiţiile în care peste un sfert din vânzările companiei provin din Transilvania

Ariston Thermo România deschide un showroom la...

Autor: Roxana Rosu

26.09.2019, 13:54 120

Ariston Thermo România, distribuitor de centrale termice şi boilere electrice, deschide joi un showroom la Cluj-Napoca, investiţia pentru amenajarea spatiului şi echipamentele expuse ridicându-se la circa 50.000 de euro.

„Cluj-Napoca cunoaşte una dintre cele mai dinamice evoluţii la nivel de proiecte rezidenţiale şi comerciale, astfel că cererea pentru echipamente de încălzit moderne şi eficiente creşte susţinut. Mai bine de un sfert din vânzările Ariston provin din Transilvania şi suntem încrezători în perspectiva acestei regiuni”, a declarat Cătălin Drăguleanu, Country Manager Ariston Thermo România.

Producătorul italian a ajuns la afaceri de aproape 50 de milioane de euro în România, după un avans cu 12%. Peste un sfert din vânzările companiei provin din Transilvania. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO