Companii

Arctic vrea să distribuie dividende de 50 mil. euro din profitul anilor anteriori. În 2020, compania a obţinut un câştig net de 21 mil. euro, plus 135%

♦ Producătorul de electrocasnice a fost profitabil an de an, cel mai bun rezultat fiind obţinut în 2016, respectiv un profit net de aproape 38 mil. euro la afaceri de 445 mil. euro.

Producătorul de electrocas­ni­ce Arctic, ce deţine local două fa­brici în judeţul Dâmboviţa, vrea să dis­tribuie în acest an dividende în va­loare de 50 mil. euro din profitul ani­lor anteriori. În acest sens, compania a convocat AGA pentru data de 19 august 2021.

„Convoacă Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor Arctic (…) cu următoarea ordine de zi: distri­bu­irea de dividende în suma propusă de 50 mil. euro (echivalent în lei la cursul Băncii Naţionale a Ro­mâniei va­labil la data Adunării Ge­nerale) din rezultatul finan­ciar acumulat nedis­tri­buit al anilor finan­ciari pre­cedenţi, în tot sau în par­te, după cum vor de­cide acţionarii în cadrul şe­dinţei“, potrivit anunţului.

Tot în cadrul AGA se va aproba plata dividen­de­lor în termen de maximum şase luni.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

Companii - care are si subcategorii
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.