Companii

Arctic Găeşti închiriază 20.000 mp de depozit în ELI Park 1 din Chitila. Proiectul este dezvoltat de Ionuţ Dumitrescu şi Muler Onofrei şi a atras şi o investiţie din partea grupului Dedeman (Adrian şi Dragoş Pavăl)

Real estate

Arctic Găeşti închiriază 20.000 mp de depozit în ELI...

Autor: Bogdan Alecu

02.09.2019, 00:08 1112
Producătorul de electrocasni­ce Arctic, controlat de turcii de la Arcelik, a semnat, potrivit datelor din piaţă, pentru 20.000 de metri pătraţi de depozit în centrul logistic ELI Park 1, proiectul deţinut de Dedeman, Ionuţ Dumi­trescu şi Muler Onofrei în zona Chitila de lângă Bucureşti.

Nici oficialii ELI Park şi nici cei ai Arctic nu au oferit niciun comentariu pe subiect până la închiderea ediţiei.

Semnarea pentru depozit vine la mai puţin de o lună de când Arctic a demarat producţia la fabrica de maşini de spălat de la Ulmi, din judeţul Dâmboviţa, un proiect de peste 100 de milioane de euro, potrivit surselor ZF.

Parcul logistic ELI Park 1 are o suprafaţă închiriabilă de 50.000 mp, din care prima fază de 20.000 mp a fost finalizată în vara acestui an, aceasta fiind şi cea contractată de Arctic.

Producătorul de electrocasnice Arctic a fost anul trecut pe poziţia 37 în topul celor mai mari exportatori din România, în coborâre cu trei locuri faţă de 2017. Compania este cel mai mare producător local de electrocasnice.

Tot în zona Chitila, Daimler AG va investi 20 mil. euro într-un centru logistic care va deservi Europa de Sud-Est, po­tri­vit datelor din piaţă, dar şi CTP, cel mai mare dezvoltator de spaţii logistice de pe plan local, cu 1 milion mp con­struiţi, va avea o extindere în acea zonă.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO