Companii

Aproape 40% dintre tinerii români au în plan să îşi deschidă un business, iar 14% vor face acest pas în anul următor

Aproape 40% dintre tinerii români au în plan să îşi...

Autor: Miruna Diaconu

08.12.2021, 18:40 171

Tinerii români sunt din ce în ce mai interesaţi de antreprenoriat, ast­fel că aproape 40% dintre re­pre­zen­tanţii generaţiei Z afirmă că au în plan să îşi deschidă un business. Nu toţi au însă stabilit orizontul de timp pentru această iniţiativă, doar 14% declarând că vor face pasul că­tre antreprenoriat chiar anul viitor, ara­tă un studiu realizat de orga­ni­zaţia Romanian Business Leaders.

Studiul Insights PulseZ a fost rea­lizat pe un eşantion de 1.186 de ti­neri cu vârste cuprinse între 16 şi 24 de ani şi este reprezentativ la ni­vel naţional din punctul de vedere al ge­nu­lui, regiunii şi mediului urban-rural. Raportul analizează compor­ta­­men­te­le, interesele, motivaţiile şi do­­rin­ţe­le tinerilor din România. Stu­diul In­sights PulseZ a fost făcut de echi­pa Vreau să fiu Antre­pre­­­nor şi Insights din cadrul Roma­nian Busi­ness Leaders, cu sprijinul IZI Data.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO