Companii

De ce apele Dorna Izvorul Alb sau Bucovina în ambalaje mari lipsesc din unele magazine. Cum explică producătorii? „Se datorează debitului scăzut la sursele noastre. Prin urmare, producem preponderent în ambalaje mai mici“

87 de litri de ape minerale este consumul mediu per capita în România. Faţă de 2009, consumul de apă minerală a crescut cu 74%.

87 de litri de ape minerale este consumul mediu per capita în România. Faţă de 2009, consumul de apă minerală a crescut cu 74%.

Autor: Mădălina Dediu Panaete

03.03.2020, 09:00 1058

Fabricile de apă minerală naturală reuşesc cu greu în această perioadă să facă faţă cererii, cantitatea de apă îmbuteliată fiind determinată de mai mulţi factori, inclusiv de nivelul de precipitaţii. De exemplu, în ultima săptămână de pe rafturile unor magazine din Capitală lipseau produse precum Dorna Izvorul Alb şi Bucovina în ambalaje mari.

„În această perioadă, întâmpinăm dificultăţi cu stocurile de Dorna Izvorul Alb la 2 litri. Acest lucru se datorează debitulului scăzut la sursele noastre de apă minerală naturală. Prin urmare, producem preponderent în ambalaje mai mici. Sperăm ca în cel mai scurt timp apa Dorna Izvorul Alb să fie disponibilă în toate ambalajele”, spun reprezentanţii Coca-Cola HBC România, îmbuteliatorul apei minerale Dorna Izvorul Alb.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO