Companii

Apasă pedala online-ului. Dragoş Bonea, proprietarul furnizorului de amenajări interioare Delta Studio: Lucrăm la un proiect video, pentru planificarea amenajării la distanţă

Dragoş Bonea controlează compania Delta Studio.

Dragoş Bonea controlează compania Delta Studio.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

24.03.2020, 20:34 1303

Furnizorul de produse şi sisteme pentru amenajări interioare Delta Studio, controlat de Dragoş Bonea, accelerează vânzările prin intermediul site-ului, în condiţiile în care clienţii nu mai merg în număr mare în showroomuri, din cauza epidemiei de coronavirus.

„Observăm o scădere a retailului, dar aceasta a fost compensată de vânzările pentru proiecte de dezvoltare imobiliară şi vânzările online. Numărul de comenzi online este uşor crescut faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, pentru că am investit mult, în ultimii ani, în digitalizarea ofertei şi a serviciilor. În acest moment, lucrăm la implementarea unui sistem de consiliere video, unde vor participa arhitecţi şi consilieri din showroomul principal, pentru planificarea amenajării la distanţă”, spune Dragoş Bonea.

Delta Studio are 206 angajaţi, iar peste 60% dintre ei lucrează în regim remote (din altă parte în afara biroului).

„La cererea clienţilor, programăm întâlniri în unul din showroomurile naţionale. În showroomul principal din Bucureşti, cu o suprafaţă de 4.000 de metri pătraţi, sunt acceptaţi maximum cinci clienţi simultan, iar în toate celelalte puncte – câte un singur client”, mai spune Dragoş Bonea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO