Companii

Antreprenorul Raul Ciurtin lansează un nou brand pe zona de produse ready meals, după investiţii de 4 mil.euro în judeţul Alba

Antreprenorul Raul Ciurtin lansează un nou brand pe zona...

Autor: Roxana Rosu

07.10.2019, 12:09 1117

Prefera Foods, companie din judeţul Alba controlată de antreprenorul Raul Ciurtin, a investit în ultimul an 4 milioane euro pentru a dezvolta o nouă gamă de produse fresh, sub brandul ”de Azi”, producătorul român fiind prezent deja pe segmental ready meals cu marca “Capricii şi Delicii”.

”Am vrut să aducem o inovaţie la raftul de mâncare fresh, iar ideea ambalajelor de sticlă a venit firesc.  Când am dezvoltat gama de supe, am avut în minte consumatorul modern care doreşte să mănânce sănătos, dar are nevoie de soluţii simple şi accesibile. ”De Azi” este prima marcă naţională de supă cremă la borcan din sticlă, un ambalaj foarte practic, pretabil pentru a fi încălzit la cuptorul cu microunde, dar care apoi poate fi reutilizat”, spune Celina Condorovici, director de marketing al Prefera Foods.

Noile produsele sunt disponibile în reţele de magazine Auchan, Carrefour, Cora, Kaufland, Lagardere, Metro, Profi, Real şi  cuprinde cinci tipuri de supă cremă de legume, şase variante de smoothie-uri şi trei sucuri fresh.  

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO