Companii

Antreprenorul Bogdan Bumbuk din Baia Mare a ajuns la afaceri de 15 mil. euro cu producătorul de cabluri şi echipamente electrice PGA Electric

Compania a investit anul trecut aproximativ 3,5 mil. euro în linii de fabricaţie a cablurilor electrice

Compania a investit anul trecut aproximativ 3,5 mil. euro în linii de fabricaţie a cablurilor electrice

Autor: Laurentiu Cotu

16.03.2020, 18:25 588

„Estimăm o creştere de 20% a cifrei de afaceri în 2020 şi ţintim o marjă de profit de 10%. Creşterea se bazează pe aportul invesţiilor făcute anul trecut în creşterea capacităţilor de producţie“.

Producătorul de cabluri electrice din aluminiu şi echipamente de distribuţie şi contorizare a energiei electrice PGA Electric, controlat de antreprenorul Bogdan Bumbuk din Baia Mare, a finalizat anul 2019 cu o cifră de afaceri de peste 72,5 mil. lei (15 mil. euro), în creştere cu 15% faţă de anul anterior. Pentru anul în curs compania estimează o creştere de 20% a cifrei de afaceri, în condiţiile în care, PGA Electric a avut în primele două luni din 2020 afaceri mai mari cu 25%, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. 

„Estimăm o creştere de 20% a cifrei de afaceri în 2020 şi ţintim o marjă de profit de 10%. Creşterea se bazează pe aportul invesţiilor făcute anul trecut în creşterea capacităţilor de producţie şi diversificarea portofoliului de produse. De asemenea, ne bazăm ca cerea pe proiecte imobiliare să continue să fie ridi­cată“, a declarat pentru ZF Transilvania Bogdan Bum­buk, directorul general al companiei PGA Electric.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO