Companii

Antreprenorii care deţin hotelul Mercure din Capitală au demarat construcţia unui nou hotel, ce va purta brandul Ibis Styles

Antreprenorii care deţin hotelul Mercure din Capitală...

Autor: Cristina Roşca

21.11.2018, 00:05 939

Familia de antreprenori care deţine hotelul de patru stele Mercure din centrul Capitalei investeşte 10 milioane de euro într-un hotel Ibis Styles ce urmează a fi deschis în primul trimestru din 2020, arată sursele ZF.

Construcţia hotelului, ce va avea 152 de camere şi va necesita o investiţie de circa 10 mil. euro, a fost deja demarată, inaugurarea fiind planificată pentru primul trimestru din 2020.

Noul proiect va purta brandul Ibis Styles şi va fi cotat la trei stele, urmând a fi amplasat în centrul Capitalei, în apropierea Operei Române, spun sursele ZF. Investitorii din spatele acestui proiect sunt familia Dogariu, cea care deţine şi hotelul Mercure de patru stele din centrul Bucureştiului.

ZF a scris încă din primăvara anului trecut despre intenţia antreprenorilor de a dezvolta acest hotel, însă la momentul acela era achiziţionat terenul, iar proiectul aştepta autorizaţia de construcţie pentru a putea fi demarat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO