Companii

Antreprenori locali. Tranzacţie: Levente Bara şi Alexandru Chiric au preluat brandul de batoane din fructe Nutribon

Antreprenori locali. Tranzacţie: Levente Bara şi...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

20.02.2019, 00:07 3109

Transilvania Nuts, procesatorul de miez de nucă deţinut de Levente Bara şi Alexandru Chiric, a preluat producţia şi distribuţia mărcilor Nutribon şi Yoli, sub care sunt produse batoane din fructe uscate şi nuci, dar şi fructe uscate ambalate.

„Prin achiziţia brandurilor Nutribon şi Yoli vom dezvolta o nouă piaţă cu un potenţial uriaş pentru noi. Ne dorim să fim prezenţi până la finele anului 2020 în cele mai multe reţele de distribuţie key accounts din România cu un portofoliu de cel puţin 40 de produse de tip batoane pe bază de fructe şi nuci şi fructe uscate ambalate“, a declarat pentru ZF Alexandru Chiric, directorul general al companiei.

Brandul Nutribon a fost dezvoltat de compania Ram Servicii, controlată de Ioan Gherasim şi Mircea Ioan Haţegan, şi este distribuit în reţele de magazine precum Mega Image şi Drogerie Markt (dm), în magazinul online propriu, dar şi în farmacii şi în magazine specializate.

În urma tranzacţiei, Transilvania Nuts îşi va mări cifra de afaceri cu circa 1,5 mil. lei (circa 330.000 de euro) în 2019. Astfel, Transilvania Nuts estimează ca va ajunge la o cifră de afaceri de 8,2 milioane de euro în 2019.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO