Companii

Antreprenori locali. Taparo, grup românesc din industria mobilei, va produce până la 10 milioane de măşti pe lună. Taparo este unul dintre cele mai mari grupuri din industria de mobilă de pe plan local, fiind controlat de antreprenorul Ioan Filip

Ioan Filip, proprietar şi preşedinte al consiliului de administraţie Taparo

Ioan Filip, proprietar şi preşedinte al consiliului de administraţie Taparo

Autor: Mădălina Dediu Panaete

19.03.2020, 00:03 332

Taparo, grup românesc specializat în producţia de mobilier, va pune în funcţiune săptămâna viitoare o linie de producţie de măşti în cadrul companiei Techtex din judeţul Bihor, care produce textile tehnice. 

„Capacitatea liniei este de 3,5 milioane de măşti lunar pentru prima etapă, urmând ca în cursul lunii aprilie să creştem capacitatea la 10 milioane de măşti / lună“, a spus Ioan Filip, proprietar şi preşedinte al consiliului de administraţie al Taparo, care controlează  patru fabrici.   

Taparo produce în fabrica sa din Borcuţ (jud. Maramureş), care se întinde pe o suprafaţă de 80.000 de metri pătraţi,  canapele, mobilier pentru dormitoare, sufragerii şi grădini, conform ultimelor date. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO