Companii

ANTREPRENORI LOCALI. Spitalul Sanconfind din Câmpina, controlat de Ioan Simion, a ajuns la afaceri de 26,5 milioane de lei anul trecut, în creştere cu 8%. A obţinut anul trecut aprobarea pentru câteva paturi de spitalizare continuă şi a intrat în programul naţional de protezare

Spitalul Sanconfind se întinde pe 11.000 mp, are şase niveluri şi este amplasat în Poiana Câmpina.

Spitalul Sanconfind se întinde pe 11.000 mp, are şase niveluri şi este amplasat în Poiana Câmpina.

Autor: Mirabela Tiron

08.05.2024, 17:00 176

Spitalul privat Sanconfind din Câmpina, deschis în 2015, a finalizat anul trecut cu afaceri de 26,5 mil. lei, faţă de nivelul de 24,5 mil. lei anul anterior, potrivit datelor de la mfinante.ro. Compania avea 158 de angajaţi anul trecut.

Anul trecut, unitatea a primit aprobarea pentru câteva paturi pe spitalizare continuă şi a intrat în Programul Naţional de Protezare. Ortopedia a avut cel mai mare ritm de creştere ca număr de operaţii şi ca diversitate a operaţiilor, după cum sublinia anul trecut Ioan Simion, fondatorul Sanconfind Câmpina. În cadrul spitalului se pun proteze de şold, proteze de genunchi, proteze de umăr, pe lângă alte operaţii clasice. 

Spitalul se întinde pe 11.000 mp,  are şase niveluri şi este amplasat în Poiana Câmpina, un specific fiind acela că foloseşte apa de la un izvor termal pentru procedurile de recuperare medicală.  Spitalul a fost deschis în urma unei investiţii de 22 milioane de euro, realizată de firma Confind (ce produce echipament petrolier). Spitalul mai operează secţia de chirurgie, ortopedie, dar şi urologie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO