Companii

Antreprenori locali. Proprietarii reţelei de decoraţiuni interioare Silver Decor investesc peste 1 mil. euro în primul lor proiect imobiliar

Antreprenori locali. Proprietarii reţelei de...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

15.01.2019, 00:05 681

Silver Decor are două magazine tip showroom în zonele Piaţa Domenii şi bulevardul Decebal din Bucureşti şi circa 20 de magazine partenere în ţară.

Reşeaua de magazine cu deco­raţiuni interioare Silver Decor, deţinută de Andrei Ichim şi Carmen Dragoş, a terminat anul 2018 cu vânzări mai mari cu 20% faţă de anul an­terior, ceea ce a dus cifra de afaceri la circa 6 milioane de lei.

„Creşterea afacerilor a venit dato­rită unui proiect foarte mare – 49 Gafencu Residence, pentru care am furnizat produse. Profitul este uşor în scădere, aproximativ un milion de lei, iar numărul de angajaţi a rămas la fel (15 salariaţi – n. red.)“, spune Andrei Ichim, director general şi unul dintre ac­ţionarii Silver Decor. El deţine 80% din acţiunile companiei, în timp ce restul de 20% sunt deţinute de Carmen Dragoş.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO