Companii

Antreprenori locali. Producătorul IRUM din Reghin: „E nevoie ca şomajul tehnic să meargă către toate societăţile unde activitatea este afectată de această pandemie“

Antreprenori locali. Producătorul IRUM din Reghin: „E...

Autor: Laurentiu Cotu

27.03.2020, 11:22 437

Compaăia a optat pentru munca de acasă, acolo unde este posibil, pentru diminuarea programului de lucru în câteva departamente, dar şi pentru distanţarea operatorilor la punctele de lucru.

ProducÂtorul de utilaje agricole şi fores­tiere IRUM, controlat de familia Oltean din Reghin, spune că în prezent compania este afec­tată de pandemia de COVID-19, în special sec­to­rul de vânzări utilaje forestiere, din cauza dimi­nuării neprevăzute a exportului de produse lem­noa­se şi derivate ale acestora, în ţările asiatice, unde volumele erau cele mai mari, însă, mo­men­tan, nu s-a luat în calcul suspendarea activităţii.

Compania a optat pentru munca de acasă, acolo unde este posibil, pentru diminuarea pro­gra­mului de lucru în câteva departamente, dar şi pentru distanţarea operatorilor la punctele de lucru. Din cauza dificultăţilor care apar zi de zi în acti­vitatea de aprovizionare cu materii prime, IRUM nu exclude ca pe viitor să ia alte măsuri, fără a pune însă în dificultate, pe cât posibil, angajaţii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO