Companii

Antreprenori locali. Producătorul de mobilă Lemet vrea să extindă reţeaua Lems cu trei-patru magazine noi în franciză în 2021

Antreprenori locali. Producătorul de mobilă Lemet vrea...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

13.04.2021, 08:20 251

Lemet, unul dintre cei mai mari producători de mobilă de pe plan local, vrea să extindă în 2021 reţeaua Lems cu trei sau patru magazine noi, care ar urma să fie operate în sistem de franciză. În plus, compania vrea să re­locheze magazinul pe care îl are în Câmpina, judeţul Prahova, într-un spa­ţiu propriu, momentan acesta funcţionând într-un spaţiu închiriat.

La finalul lui 2020, Ale­xan­dru Ri­zea, directorul general Lemet şi unul dintre acţionari, spunea că aş­teap­tă au­torizaţia de construcţie pen­tru o ha­lă nouă de producţie la Brebu, Pra­ho­va, pe amplasamentul fabricii actuale. „Sperăm să obţinem autorizaţia într-o lună. Constructorul cu care lu­crăm este pregătit şi spune că în şase luni proiectul poate fi gata“, spune Alexandru Rizea.

De construcţie se va ocupa com­pa­nia Bauelemente, parte a grupului de firme Baupartner, înfiinţat în 2006, în Ploieşti, de Michael Dietrich. Noua hală va concentra toate acti­vi­tă­ţile de producţie ale Lemet, iar în spa­ţiul care va rămâne gol antre­pre­no­rul spune că se gândeşte să por­nească o nouă investiţie. „Plănuim să producem acolo ceva complementar producţiei de mobilă, ceva ce se poate folosi şi pentru mobilă, dar şi în alte industrii“, spune Alexandru Rizea, fără a oferi alte detalii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO