Companii

Antreprenori locali. Petru Berciu, BDG Import: În 2021 se păstrează aceeaşi doză de imprevizibil în ceea ce priveşte estimările, atât pe termen scurt, cât mai ales mediu şi lung

Compania este unul dintre cei mai mari importatori de băuturi spirtoase din România, cu afaceri de 250 mil. lei în 2019.

Importatorul de băuturi spir­toa­se BDG Import şi-a bugetat pentru acest an o creştere a cifrei de afaceri de circa 20%, pentru a putea ajunge din nou la ni­velul businessului din 2019, de dinaintea pandemiei.

În 2020 businessul a scăzut cu circa 15%, sub nivelul preconizat la jumă­ta­tea anului, când declinul era estimat la 20-30%. „Rezultatele finale înregistrate pen­tru 2020 ne arată o scădere a cifrei de afaceri faţă de anul anterior de aproxi­mativ 15%. Anul 2020 a fost sub ceea ce ne-am propus la începutul lui, dar peste estimările făcute la începutul pan­demiei, în ciuda provocărilor pe care a trebuit să le adresăm în timpul lui“, spune Petru Berciu, cel care con­du­ce operaţiunile de BDG Import şi care este şi unul dintre cei patru acţionari.

El mai adaugă că aşa cum a fost şi în­treg anul 2020, şi pentru 2021 se păs­trea­ză aceeaşi doză de imprevizibil în ceea ce priveşte estimările, atât pe termen scurt, cât mai ales pe termen mediu şi lung.
„Luând în considerare faptul că a în­ce­put campania de vaccinare şi cu spe­ranţa că după primele 3-4 luni ale anului 2021 se vor mai relaxa măsurile restric­ti­ve, compania îşi propune pentru acest an un obiectiv ambiţios, şi anume acela de a atin­ge rezultatele pe care le-a avut în 2019.“

Importatorul de băuturi spirtoase BDG are în portofoliu branduri precum Jack Daniel’s, Finlandia sau Jagermeister.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

Companii - care are si subcategorii
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.