Companii

Antreprenori locali. Ioan Simion, spitalul Sanconfind din Câmpina: Am bugetat să depăşim pragul de 30 de milioane de lei în 2022. Numărul de pacienţi creşte de la un an la altul

Ioan Simion a investit în 2015 pentru a deschide spitalul Sanconfind, ca o alternativă la sistemul de stat.

Ioan Simion a investit în 2015 pentru a deschide spitalul Sanconfind, ca o alternativă la sistemul de stat.

Autor: Mirabela Tiron

11.01.2022, 19:40 281

♦ Spitalul va dezvolta anul acesta o secţie de neurochirurgie, unde se vor efectua operaţii de hernie de disc, dar şi o secţie de boli interne.

Spitalul Sanconfind din Câmpina, judeţul Pra­hova, controlat de antre­prenorul Ioan Simion, va depăşi pragul de 30 de milioane de lei cifră de afaceri anul acesta şi va intra pe profit, potrivit oficialilor companiei.

„Anul trecut am finalizat cu afaceri de aproape 25 de milioane de lei iar pentru  acest an am bugetat să depăşim 30 de milioane de lei cifră de afaceri. Muncim să trecem pe profit în acest an“, a declarat pentru  ZF Ioan Simion, cunoscut pentru afacerile din domeniul petrolier. El a investit peste 22 de milioane de euro în spitalul privat din Prahova, aceasta fiind prima investiţie a antreprenorului în domeniul medical. Suprafaţa spi­talului este de 11.000 de metri pătraţi şi unitatea medicală operează 90 de paturi, dintre care  75 sunt pentru spitalizare continuă şi 15 pentru spitalizare de zi. În 2018, Sanconfind a deschis o maternitate, la care ajung paciente din toată zona de sud a ţării, potrivit ultimelor date.

„Numărul de pacienţi creşte de la un an la altul, veniturile au crescut dar şi cheltuielile sunt mai mari, vedem infuenţele de la energie şi gaze. Teoretic cererea pentru  servicii private ar trebui să continue să crească în condiţiile în care pacienţii au luat frica infecţiilor nosocomiale de la spitalele de stat. Avem pacienţi din Ploieşti, Bucureşti“, a spus el.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO