Companii

Antreprenori locali. Ioan Simion, fondatorul spitalului Sanconfind din Câmpina: La noi, după şase ani veniturile au reuşit să acopere cheltuielile. Spitalul Sanconfind din Câmpina a ajuns la afaceri de 16,2 mil. lei în 2020, în creştere cu 31% faţă de anul anterior

Spitalul Sanconfind din Câmpina, judeţul Prahova, a ajuns la afaceri de 16,2 mil. lei în 2020, în creştere cu 31% faţă de anul anterior.

Spitalul Sanconfind din Câmpina, judeţul Prahova, a ajuns la afaceri de 16,2 mil. lei în 2020, în creştere cu 31% faţă de anul anterior.

Autor: Georgiana Mihalache

09.09.2021, 16:45 256

Sanconfind a fost înfiinţat în 2015, de către antreprenorul Ioan Simion, după o investiţie de 22 mil. euro Un specific al spitalului din Câmpina este folosirea apei sărate de la un izvor din zonă pentru nişa de recuperare medicală.

Spitalul Sanconfind din Câmpina, judeţul Prahova, investiţia antreprenorului Ioan Simion de 22 mil. euro în domeniul medical, a devenit profitabilă la şase ani de la înfiinţare, în luna martie 2021, după o serie de investiţii constante făcute în ultimii ani. Fondatorul unităţii medicale spune că piaţa privată de sănătate se poate dezvolta mult mai mult, însă investiţiile urmăresc pacienţii.

„La noi, după şase ani veniturile au reuşit să acopere cheltuielile în luna martie, dar nu aş putea spune că este stabilă. După şase ani de chin am reuşit să acoperim cheltuielile. Aş mai lua-o de la capăt dacă mă gândesc la oameni“, a spus pentru ZF Ioan Simion.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO