Companii

Antreprenori locali. Grupul International Alexander din Arad ţinteşte afaceri de 200 de mil. de euro

Antreprenori locali. Grupul International Alexander din...

Autor: Mirabela Tiron

04.11.2021, 09:30 3771

Grupul de logistică şi transport marfă International Alexander din Arad, cu capital românesc, fondat în 2003 de antreprenorul Simion Ioan Apreutese, care a bifat anul acesta do­uă tranzacţii, ţinteşte afaceri de 200 mil. euro până la final de an.

„În primele nouă luni din acest an, la nivel de grup avem o cifră de afaceri de 157 milioane de euro şi estimăm să încheiem anul curent cu o cifră de afa­ceri de circa 200 milioane de euro“, a declarat pentru ZF Loredana Apreu­tese, director general al companiei.

Grupul asigură servicii de trans­port multimodal, pe cale rutieră, pe apă sau aer şi oferă şi soluţii lo­gistice, funcţionând şi ca o casă de ex­pediţii. Compania livrează marfă pen­tru clienţi din industria auto, IT dar şi pentru cei din FMCG. „Am investit în depozite proprii şi vom continua să extindem reţeaua lo­gis­tică. În prezent, am finalizat 10.000 de metri pătraţi de depozit în Arad şi 10.000 de metri pătraţi în Giarma­ta/Ti­mişoara, unde am şi început construcţia pentru cel de al doilea modul".

International Alexander şi-a extins deja activitatea în Ungaria, Serbia, Cehia şi Germania. Compa­nia a preluat în acest an transporta­torul Vio Transgrup din Dâmboviţa, dar şi subisdiarele din România şi Cehia ale Brandl Industries.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO