Companii

Antreprenori locali. Grupul Cris-Tim vrea să extindă reţeaua de magazine proprii în 2021: „Avem în plan să creştem numărul de magazine organic, în funcţie de locaţiile bune pe care le găsim“. Pariul din retail al companiei „nu are legătură cu efectele pandemiei“

Grupul Cris-Tim are peste 2.000 de angajaţi

Grupul Cris-Tim are peste 2.000 de angajaţi

Autor: Florentina Niţu

27.04.2021, 19:30 266

♦ La finalul săptămânii trecute, compania a deschis un magazin în Bucureşti, pe Calea Moşilor şi a ajuns la o reţea de 21 de magazine.

Grupul Cris-Tim, controlat de familia Timiş, unul dintre cei mai mari producători de pe piaţa de mezeluri, care are în portofoliu şi lactate, dar şi mâncare gata preparată, caută spaţii cu vad bun pentru a-şi extinde propria reţea de magazine în 2021.

„Am deschis magazinul cu numărul 21. Avem în plan să creştem anul acesta numărul de magazine organic, în funcţie de locaţiile bune pe care le găsim. Luna viitoare deschidem o locaţie în Buzău”, au spus reprezentanţii grupului Cris-Tim pentru ZF. La finalul săptămânii trecute, compania a deschis un magazin în Bucureşti, pe Calea Moşilor, conform informaţiilor publicate de oficialii companiei pe LinkedIn, reţea de socializare axată pe mediu de afaceri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO