Companii

Antreprenori locali. Grupul ANA Hotels, condus de omul de afaceri George Copos, investeşte 25 mil. euro în renovarea hotelului Athénée Palace Hilton

Antreprenori locali. Grupul ANA Hotels, condus de omul de...

Autor: Miruna Diaconu

08.03.2021, 10:00 743

Grupul hotelier ANA Hotels, cel mai mare jucător din industria hotelieră de pe piaţa locală, deţinut de omul de afaceri George Copos, investeşte 25 mil. euro în renovarea hotelului Athenee Palace Hilton, din centrul Bu­cureştiului.

„Investiţia, în valoare de 25 de milioane de euro, pe care noi, Grupul ANA Hotels, o facem în acest hotel, este un omagiu oferit oaspeţilor noştri. De aceea investim în cele mai noi tehnologii din domeniul ospitalităţii şi, în acelaşi timp, folosim materiale naturale, acordând o mare atenţie eficienţei energetice a clădirii şi protecţiei mediului înconjurător“, spune George Copos, proprietarul ANA Hotels.

Proiectul de reabilitare va avea loc în două etape, iar prima va fi finalizată la sfârşitul lunii mai, pe când cea de-a două etapă va fi demarată în toamna acestui an.

ANA Hotels se află pe primul loc în topul companiilor hoteliere la nivel naţional, având o cifră de afaceri de 166 milioane lei în 2019. Compania ho­telieră mai deţine şi operează  hotelul din Bucureşti Crowne Plaza, trei unităţi hoteliere la Poiana Braşov – Sport, Bradul şi Poiana, şi Hotelul Europa împreună cu centrul SPA ANA Aslan Health Spa din Eforie Nord.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO