Companii

Antreprenori locali. FAN Courier bifează prima tranzacţie şi cumpără o firmă de transport

Adrian Mihai, managing partner al FAN Courier

Adrian Mihai, managing partner al FAN Courier

Autor: Mădălina Dediu Panaete

25.11.2019, 00:08 6161
FAN Courier, liderul pieţei locale de curierat, a semnat achiziţia companiei de transport şi logistică SLS Cargo, cu afaceri de 12 milioane de euro în 2018. Compania a fost fondată în 2014 de antreprenorul Mihai Stoica, care va rămâne la conducerea companiei. Tranzacţia aşteaptă avizul Consiliului Concurenţei.

„Nu excludem să mai achiziţionăm şi alte companii“, a  spus Adrian Mihai, managing partner al FAN Courier, companie cu afaceri de 147 de milioane de euro în 2018.

Adrian Mihai este acţionar în cadrul companiei alături de Neculai Mihai şi Felix Pătrăşcanu. Cei trei antreprenori au pornit afacerea în 1998, iar în 2006 au devenit lideri de piaţă. Aceasta este prima tranzacţie semnată de FAN Courier. Tranzacţia este prima făcută de liderul pieţei de curierat în condiţiile în care cele mai multe tranzacţii s-au făcut în jurul Urgent Cargus, companie vândută de Abris Capital Partners anul trecut către Mid Europa Partners. Abris a făcut mai multe achiziţii până când a creat Urgent Cargus. Pe de altă parte, piaţa de logistică este din ce în ce mai efer­ves­cen­tă, cu multe tran­zacţii, unde sunt implicaţi fie dezvoltatorii de spaţii de logistică, fie com­pa­niile de transport care au şi servicii de logistică.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO