Companii

Antreprenori locali. Familia Stăncic a dus firma Tancrad în topul constructorilor din Galaţi după cifra de afaceri din 2018, de 173 mil. lei

Antreprenori locali. Familia Stăncic a dus firma Tancrad...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

14.10.2019, 00:05 2042

Tancrad este deţinută, potrivit datelor de la Registrul Comerţului, de Adriana Elena Stăncic (90%) şi Cătălin Cristian Stăncic (10%).

Tancrad, o firmă deţinută de familia Stăncic, a urcat pe locul întâi în topul celor mai mari companii de construcţii din judeţul Galaţi, după ce a înregistrat în 2018 o cifră de afaceri de 173 de milioane de lei, similar cu anul anterior, potrivit datelor de pe site-ul Ministerului de Finanţe. Tot anul trecut, Tancrad a avut un profit de 2,6 milioane de lei, în scădere de la 3,3 milioane de lei în 2017, iar numărul de angajaţi s-a redus cu circa 100, ajungând la 608.

Datele de la Registrul Comerţului, furnizate la solicitarea ZF, arată că Tancrad este cea mai mare firmă din domeniul construcţiilor din Galaţi după cifra de afaceri raportată pentru 2018. Topul a fost schimbat după ce, în 2017, lider în judeţul Galaţi a fost Arcada Company, constructor care a ocupat această poziţie vreme de mai mulţi ani. Afacerile Arcada Company, controlată de oamenii de afaceri Spiru Mantu şi Mihai Humă, au scăzut însă anul trecut cu peste 40% şi au ajuns la 105 mil. lei.

Reprezentanţii Tancrad nu au răspuns la solicitarea ZF de a oferi mai multe informaţii despre business şi planurile de investiţii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO