Companii

Antreprenori locali. Elis Pavaje a încheiat un contract de 35 mil. lei cu oraşul Cugir pentru lucrări de canalizare, pavare şi asfaltare

Antreprenori locali. Elis Pavaje a încheiat un contract...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

20.04.2021, 07:00 316

Producătorul de pavele Elis Pavaje din judeţul Alba a încheiat un contract public de 35 de milioane de lei cu oraşul Cugir din acelaşi judeţ, potrivit informaţiilor dispo­nibile pe platforma Confidas.ro. Acesta este cel mai valoros contract public înche­iat până acum de Elis Pavaje.

„Sunt lucrări de canalizare, pa­vare şi asfaltare. Contractul este unul de servicii de proiectare teh­nică şi exe­cuţie lucrări. Termenul de fina­lizare este octombrie 2022“, spun reprezentanţii Elis Pavaje.

Compania are în total 547 de con­­tracte de achiziţii publice înche­iate până acum, cu o valoare cumu­lată de 252 de milioane de lei, mai arată datele de la Confidas.ro.

Elis Pavaje din judeţul Alba a ajuns la afaceri de 287,3 milioane de lei în 2020, cu 32% mai mult faţă de 2019. Cea mai mare pondere a venit din vânzarea prefabricatelor din be­ton: pavele, dale, borduri, elemente pre­fabricate din beton pentru gar­duri şi ziduri şi altele.

Elis Pavaje are în total patru fabrici de pavele (la care se adaugă una de piatră), în Petreşti (judeţul Alba), Stoeneşti (judeţul Prahova), Secuienii Noi (judeţul Neamţ) şi Vinţu de Jos (judeţul Alba).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO