Companii

Antreprenori locali. De la import la producţie: AtlasSport din Târgu-Mureş face o fabrică de 2 mil. euro pentru echipamente folosite în locurile de joacă

Emanuel Toma, fondatorul firmei AtlasSport

Emanuel Toma, fondatorul firmei AtlasSport

Autor: Alexandra Matei

27.08.2020, 09:00 360

În 2019, compania a realizat peste 110 proiecte, dintre care jumătate au fost terenuri de sport, iar cealaltă jumătate, locuri de joacă.

AtlasSport din Târgu-Mureş, o companie specializată în construcţii sportive, investeşte 2 mil. euro într-o fabrică de echipamente pentru locuri de joacă ce va fi dată în folosinţă la fi­nalul anului sau, cel mai târziu, la în­ce­putul lui 2021, spune Emanuel Toma, 31 de ani, fondator al com­paniei.

Fabrica va produce echipamente menite să dezvolte abilităţile copiilor şi să schimbe sistemul învechit al spaţiilor de joacă. „Am început să dezvoltăm locuri de joacă cu echipamente de import şi acum ne vom face echipamentele proprii, ne dorim chiar să ieşim cu ele la export“, a declarat Emanuel Toma, fondatorul firmei AtlasSport, în cadrul emisiunii online de business ZF Live.

Dezvoltarea fabricii este un proces complex, adaugă el, la care se lucrează cu o echipă internaţională cu expe­rienţă în domeniu de peste 10 ani.

În 2019, AtlasSport a realizat peste 110 proiecte, dintre care o jumătate au fost terenuri de sport, iar cealaltă jumătate, locuri de joacă. Portofoliul total al companiei numără peste 400 de proiecte finalizate.

În 2019, compania din Târgu-Mureş a avut o cifră de afaceri de 19,7 mil. lei, în creştere cu 32% faţă de 2018, un profit net de 3,4 mil. lei şi un număr mediu de 56 de angajaţi, arată datele platformei confidas.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO