Companii

Antreprenori locali. Copos a ajuns la afaceri de 31,5 milioane de euro cu ANA Hotels, plus 10%

Christine Schillings, director general al ANA Hotels.

Christine Schillings, director general al ANA Hotels.

Autor: Mirabela Tiron

02.03.2017, 00:07 1188

Compania ANA Hotels, care operează toate busines­su­rile din turism ale antreprenorului George Copos, a în­cheiat anul 2016 cu o cifră de afaceri totală de 31,5 mil. euro, în creştere cu 9,6% faţă de 2015, fiind cea mai mare com­pa­nie din domeniul hotelier din România după cifra de afaceri.

Pentru acest an antreprenorul are în plan o serie de investiţii, prima pe listă fiind renovarea hotelului Bradul din Poiana Braşov, investiţia fiind estimată la 1,5 mi. euro.

„Vom demara la jumătatea lunii martie 2017 un pro­iect amplu de renovare a hotelului Bradul, cu o ca­pa­citate de 59 camere. Investiţia vizează renovarea completă a ca­merelor, a băilor şi a spaţiilor publice ale hotelului (...)“, a spus Christine Schillings, director general al ANA Hotels. Pro­iectul de renovare se va derula în perioada 15 martie - 30 iunie, urmând ca hotelul să fie redeschis la începutul lunii iulie 2017, ca aripă a complexului Sportul.

În total, în turism, Copos are în plan investiţii de 30 mil. euro pentru următorii trei -patru ani, bani ce vor mer­ge către modernizarea hotelurilor din Capitală şi a unită­ţi­lor de la munte şi mare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO