Companii

Antreprenori locali. Constructorul român Ecoterm caută 40 de angajaţi: Dacă nu-i vom găsi în România, îi vom aduce din Asia

Bogdan Giambaşu, acţionar al Ecoterm

Bogdan Giambaşu, acţionar al Ecoterm

Autor: Alina-Elena Vasiliu

07.02.2020, 07:30 1059

Ecoterm, o companie de construc­ţii cu acţionari români, se află în cău­tare de 40 de oameni care să acopere deficitul de personal tehnic şi ia în calcul să recruteze angajaţi de pe conti­nentul asiatic.

„În momentul de fa­ţă, am avea nevoie de circa 40 de muncitori spe­cializaţi (sudori, mon­tatori). Dacă nu-i vom găsi în România, vom demara procedura de aducere a personalului din Asia. Cea mai mare provocare este în a ne adapta la noua piaţă a muncii. Există în mo­men­tul de faţă o migrare a personalului de la unele companii la altele, variaţii foarte mari de salarii pentru acelaşi tip de activitate de la o companie la alta“, spu­ne Bogdan Giambaşu, acţionar al Ecoterm.

Ecoterm şi-a menţinut cifra de afaceri anul trecut aproxi­ma­tiv la acelaşi nivel ca în 2018, când a avut o valoare de 40,5 mil. lei, iar profitul a fost de 2,3 mil. lei. Compania nu­mă­ră peste 100 de angajaţi.

Ecoterm lucrează pentru com­panii precum Saint-Gobain Glass (divizia pro­du­cătoare de sticlă a gru­pului fran­cez Saint-Gobain), sue­dezii de la Skanska, pro­du­cătorul ro­mân de vopsele Policolor, transportatorul Inter­na­ţional Lazăr din Piteşti, clinica Oculus, Coresi Business Park.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO