Companii

Antreprenori locali. Centrul medical Provita din Bucureşti a ajuns la afaceri de 32 mil. lei în 2018

Antreprenori locali. Centrul medical Provita din...

Autor: Georgiana Mihalache

05.03.2019, 00:07 928

Centrul de diagnostic şi tratament Provita din Bucu­reşti, un business înfiinţat în urmă cu opt ani de medicul Ovidiu Palea, şi-a dublat cifra de afaceri în 2018, până la 32 mil. lei, iar planurile pentru anul acesta urmă­resc in­ves­tiţii într-un centru de oncologie şi extinderea reţelei de clinici.

„Estimăm investiţii de aproximativ 500.000 euro. Avem în vedere deschiderea unui centru integrat de on­co­logie şi extinderea centrelor de kinetoterapie şi oftal­mo­logie. În plus, dorim dezvoltarea unei reţele de clinici integrate de terapia durerii intervenţională, precum şi extinderea Centrului de instruire în terapia durerii“, au spus pentru ZF reprezentanţii Provita. Provita numără în prezent o reţea de două centre de imagistică medicală, trei clinici, un laborator de analize medicale şi un centru medical de diagnostic şi tratament. Anul trecut, Provita a cumpărat laboratorul de analize medicale Cuza Vodă din Bucureşti pornit de familia Vonica, fondatoarea grupului farmaceutic Polisano.

Cele mai solicitate servicii medicale au fost cele de imagistică, terapia durerii, oftalmologie, kinetoterapie şi chirurgie generală.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO