LIVE: ZF IT GENERATION. Start-up Update: Hyperhuman se pregăteşte să ia o nouă finanţare pentru a dezvolta în continuare platforma sa digitală pentru profesioniştii din industria health & fitness. Mai multe detalii de la Bogdan Preduşcă, CEO şi cofondator Hyperhuman
Companii

Antreprenori locali. Andrei Borţun a investit 112.000 euro într-un cluster creativ lângă Cişmigiu

Andrei Borţun, CEO al fundaţiei The Institute, a investit peste 100.000 de euro într-un proiect prin care vrea să interconecteze locurile de petrecere a timpului liber din jurul parcului Cişmigiu din Bucureşti.

„Pe parcursul anului 2017 şi până în prezent (decembrie 2018 – n. red.), s-au investit 112.000 de euro în acţiuni de con­tu­­­rare şi promovare a Cartierului Creativ. La acest bu­get se ada­u­gă costurile directe (legate de echipă) şi opera­ţio­nale al fun­daţiei The Institute pentru acest proiect“, spune Andrei Borţun.

Proiectul poartă numele Cartierul Creativ, iar prin ală­tu­rarea la această iniţiativă, businessurile din zonă se reco­man­dă între ele clienţilor şi chiar colaborează pentru a da naş­tere unor proiecte comune pornind de la ideea că peri­me­trul vizat găzduieşte o foarte mare densitate de galerii, spa­ţii ex­po­ziţionale, studiouri, ateliere şi agenţii, teatre, cine­ma­to­gra­fe şi muzee, universităţi de profil (Conser­va­torul şi Uni­versi­ta­tea de Artă), magazine, restaurante şi baruri.

„Vreau să pot şti că pot merge să mănânc la Pâine şi Vin, să beau o cafea la Origo, apoi să văd o piesă de teatru la Apollo sau să merg la o galerie de artă, toate în aceeaşi zonă a oraşului“, explică Andrei Borţun.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.