Companii

ANTREPRENORI LOCALI. Agroland dezvoltă primele sale supermarketuri de produse agricole. „Vom mai deschide încă 7-8 astfel de magazine. Avem resurse şi putem accelera expansiunea.“

Horia Cardoş, fondatorul Agroland: Banii sunt ieftini acum.

Horia Cardoş, fondatorul Agroland: Banii sunt ieftini acum.

Autor: Florentina Niţu

30.10.2020, 17:00 623

Agroland, business construit de antreprenorul Horia Cardoş, cu o reţea de 250 de magazine, a deschis cel mai mare magazin din reţea în Bucureşti cu 150.000 de euro şi vrea să mai deschidă încă două în format de supermarket până la finalul lui 2020.

Horia Cardoş, fondatorul Agroland, com­panie care oprerează un lanţ de 250 de magazine agricole pe plan local, a des­chis un ma­ga­zin de tip su­per­market în Bu­cu­reşti, în care a in­vestit 150.000 de euro în ame­na­jare şi încă pe atât în stocuri. Planul antreprenorului este să mai deschidă două unităţi până la finalul anului şi anul viitor încă 7-8 magazine de acest fel în ţară, primele din 2021 vor fi deschise în Afumaţi şi Bolintin Vale. 

„Am reuşit într-un timp relativ scurt să punem pe roate acest proiect şi să deschidem primul magazin în Bucureşti. Noul format, Agroland Mega, a fost testat la Brăila, Giurgiu şi Timişoara, unde am mai deschis astfel de magazine în 2020. Este un concept la care lucrăm de mai mulţi ani şi care funcţionează foarte bine în Europa de Est şi ne aşteptăm ca şi în România să fie la fel. Credem că am făcut această mişcare exact la timp. Chiar dacă se suprapune cu criza coronavirusului, pentru noi o oportunitate“, a spus Horia Cardoş.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO