Companii

Antreprenori locali. Adrian Polec, prin grupul APX, care a deschis la începutul anului hotelul Union Plaza de pe Bulevardul Unirii din Bucureşti, deschide în primăvara lui 2021 un hotel nou la Sibiu

Hotelul Union Plaza, de pe Bulevardul Unirii din Capitală, cel mai recent deschis, în februarie 2020

Hotelul Union Plaza, de pe Bulevardul Unirii din Capitală, cel mai recent deschis, în februarie 2020

Autor: Alina-Elena Vasiliu

08.10.2020, 09:00 619

Grupul hotelier APX, controlat de investitorul român Adrian Polec, care deţine patru unităţi în Bucureşti şi în ţară, va deschide anul viitor cel de-al cincilea hotel din portofoliu, la Sibiu.

„Ne pregătim de următoarea des­chi­dere, pentru hotelul de la Sibiu, ce va avea loc anul viitor, în primăvară“, spune Măriuca Cristea, chief strategy officer în cadrul APX Hotels.

Din grup fac parte hotelurile Venis (denumit anterior Vogue), din zona Victoriei din Bucureşti, hotelul Wolkendorf din localitatea Vulcan, în apropiere de Braşov, hotelul Filitti din Centrul Vechi al Capitalei, dar şi hotelul Union Plaza, de pe Bulevardul Unirii din Capitală, cel mai recent deschis, în februarie 2020. Primele trei hoteluri au cumulat investiţii de circa 6 mi­lioane de euro. Hotelurile grupului APX nu sunt deocamdată afiliate niciunui nume internaţional.

Adrian Polec, antreprenorul care controlează APX Hotels, mai este acţionar şi în Prime Motors Industry, companie specializată în producţia de baterii Li-Ion.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO