Companii

Antreprenor din Dâmboviţa: Investim în oameni, îi pregătim, dar ei pleacă să lucreze în Vest

Dumitru Ştefan, directorul general al companiei de transport Romstyl Impex

Dumitru Ştefan, directorul general al companiei de transport Romstyl Impex

Autor: Mădălina Dediu Panaete

05.07.2016, 00:05 878
Dumitru Ştefan, directorul general al companiei de transport Romstyl Impex din Târgovişte (jud. Dâmboviţa), spune că se confruntă cu o lipsă a stabilităţii angajaţilor, mulţi dintre ei alegând să plece să lucreze în vestul Europei.

„Factorul uman devine deja un vis. Investim în oameni, îi pre­gătim, dar după nu avem nicio siguranţă că rămân la noi, ci pleacă să lucreze în ţările din Vest“, a declarat antreprenorul în cadrul conferinţei „Capitalul privat ro­mânesc - o şansă pentru dezvolta­rea economică a României“, organizată de ZF împreună cu Banca Transilvania la Piteşti. Aceasta a fost una dintre opririle  proiectului ZF Antreprenorii Ro­mâniei, evenimentul care aduce în prim-plan problemele şi şan­sele de dezvoltare ale capitalului româ­nesc, fiind organizat şi în alte oraşe din ţară precum Timişoara, Sibiu, Braşov, Iaşi, Craiova, Constanţa şi Alba Iulia. Iniţiativa ZF va continua în toamnă în alte oraşe din ţară precum Cluj-Napoca, Oradea şi Galaţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO