Companii

ANPC a verificat 300 de magazine Mega Image şi a închis mai multe dintre ele

ANPC a verificat 300 de magazine Mega Image şi a închis...

Autor: Cristina Roşca

20.10.2022, 09:30 672

♦ Reprezentanţii Mega Image vorbesc despre „un număr neobşinuit de mare de controale derulate în ultima săptămână“ ♦ Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului a mai operat în ultimele luni controale şi la alţi retaileri pe care i-a şi amendat.

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului (ANPC) a efectuat controale în reţeaua de magazine Mega Image-Shop&Go şi a dispus închiderea unora dintre aceste unităţi, arată datele adunate de ZF, confirmate de reprezentanţii Mega Image. Oficialii ANPC nu au dorit să ofere detalii privind această operaţiune.

Reprezentanţii Mega Image spun că au fost controlate 300 de magazine, dar nu menţionează câte dintre ele au fost închise.

„În cadrul unui număr neobşinuit de mare de controale derulate de ANPC în ultima săptămână, ce au vizat aproximativ 300 de locaţii Mega Image, autoritatea a semnalat câteva situaţii punctuale pentru care s-a dispus închiderea temporară a câtorva dintre magazinele noastre. La acest moment aspectele sesizate au fost deja remediate, astfel că ne aşteptăm că se va dispune redeschiderea tuturor ma­gazinelor în cel mai scurt timp posibil“, spun reprezentanţii Mega Image.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO