Companii

Anja Graf, o milionară din Elveţia, a cumpărat unul dintre cele mai cunoscute hoteluri din Bucureşti, Ramada Majestic de pe Calea Victoriei

Anja Graf, o milionară din Elveţia, a cumpărat unul...

Autor: Roxana Rosu

10.03.2021, 13:34 112705

Visionapartments, companie deţinută de Anja Graf, o milionară elveţiană de 44 de ani, a semnat astăzi un acord pentru cumpărarea fostului hotel Ramada Majestic Bucureşti, situat pe Calea Victoriei.

Hotelul are 111 camere, pe 5 etaje, precum şi 6 săli de meeting, sală de sport, o zonă de spa cu piscină încălzită, un jacuzzi, restaurant şi un centru de afaceri.

Hotelul a fost construit în 1920 şi este situat în inima Bucureştiului, pe Calea Victoriei, fiind una dintre clădirile emblematice ale Capitalei.

”Cu ajutorul Ernst & Young România şi al firmei de avocatură Radu şi Asociaţii, VISIONAPARTMENTS a reuşit să finalizeze această tranzacţie comercială importantă în Bucureşti. Suntem foarte entuziasmaţi de această achiziţie. Acest pas reprezintă o etapă crucială în istoria VISIONAPARTMENTS şi în planurile noastre de expansiune”, a declarat Anja Graf, CEO şi Preşedinte.
 
Fostul proprietar a fost reprezentat de Ţuca Zbârcea & Asociaţii şi Special Properties.
 
Potrivit datelor de la Registrul Comerţului, Hotelul Ramada Majestic era deţinut de patru acţionari turci, Selim Suat Orsan (28%), Ismail Isik (23,9%, Kemal Yavuz Batum (23,9%) şi Atil Ekemen Mehmet (23,9%).

Născută în 1977 în Elveţia, Anja Graf a început să îşi construiască propria companie la 21 de ani. La începuturile carierei, ea a condus şi o agenţiei de fotomodele, perioadă în care se ocupa inclusiv de amenajarea unor apartamente pentru modelele care lucrau termporar în Zurich. Această experienţă i-a folosit mai târziu pentru a lansa propria afacere în domeniul apartamentelor de închiriat.

VISIONAPARTMENTS a fost lansată în 1999, odată cu deschiderea primelor trei apartamente în Zurich. Din 2009, compania a fost extinsă şi pe plan extern. Compania este specializată în închirierea de apartamente elegante, mobilate şi cu servicii incluse, din întreaga lume.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO