Companii

Angajaţii Lidl vor avea şi în acest an 2 zile libere de Paşte, pe 19 şi 20 aprilie, perioadă în care magazile vor fi închise

Angajaţii Lidl vor avea şi în acest an 2 zile libere...

Autor: Roxana Rosu

10.04.2020, 11:46 69

Angajaţii Lidl vor avea şi în acest an 2 zile libere de Paşte, pe 19 şi 20 aprilie, perioadă în care magazile vor fi închise.

Clienţii pot face cumpărăturile în magazinele Lidl până pe 18 aprilie inclusiv, activitatea fiind reluată marţi, 21 aprilie.

În plus, retailerul oferă tuturor angajaţilor bonusuri anuale de Paşte.

Grupul german a anunţat la începutul anului că va investi 1 miliard de lei în România în 2020, unul dintre cele mai mari bugete comunicate de discounter pe piaţa locală până acum.

Comapania a deschis de la începutul anului patru magazine, ajungând la un total de 265 de unităţi. Toate deschiderile au avut loc în ultima lună însă, mai exact în perioada în care ţara a fost în carantină pe fondul pandemiei de Covid-19.

În ceea ce priveşte businessul, anul trecut nemţii s-au apropiat de pragul de 10 mld. lei cifră de afaceri după o nouă creştere puternică, potrivit calculelor ZF. În 2018 nemţii au ajuns la 7,8 mld. lei afaceri în România.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO